top of page
  • Facebook
  • Instagram

Waar is Gast aan Tafel actief?

Hier is Gast aan Tafel te vinden

Den Haag

(secretaris@gastaantafel.nl)

 

Utrechtse Heuvelrug

Elisabeth Markvoort

(gtheuvelrug@gmail.com)

 

Oldenzaal e.o.

Annette Ovink

(secretariaat.GTO@gmail.com)

Voor meer informatie kunt u hier klikken

Voorschoten

Corinne Remmen

(CRemmen@werkorganisatieduivenvoorde.nl)

 

Hilversum

Annie Schalkwijk

(aschalk@xs4all.nl)

 

Waterland

Tijno Voors

(tijnovoors@gmail.com)

Leidschenveen Ypenburg

meedoen@gastaantafelypenburg.nl

www.gastaantafelypenburg.nl

Hoeksche Waard

Mieke Bakker

(gthoekschewaard@gmail.com)

Stichting Gast aan Tafel heeft  Den Haag als thuisbasis en heeft in deze stad al vele koppelingen tussen Nederlanders en nieuwkomers tot stand gebracht. Ben je geïnspireerd en wil je het initiatief van Gast aan Tafel ook in je eigen omgeving opzetten? Dat kan natuurlijk! Vanuit steeds meer gemeenten krijgen wij positieve reacties. Er blijkt interesse om het initiatief na te volgen. Om dat makkelijker te maken, geven wij graag de volgende aandachtspunten mee:

 

  • Zoek een aantal enthousiaste mensen dat het initiatief met jou wil opzetten. Er komt best wat bij kijken dus het is goed om het met meerdere mensen samen te doen.

  • Neem contact op met Vluchtelingenwerk in jouw buurt. Een contactpersoon van VWN ter plaatse kan nuttig zijn vanwege hun relatie met en kennis van nieuwkomers.

  • Zorg dat er evenveel gastgezinnen als nieuwkomers worden geworven, zodat je voor iedereen een match kunt maken; ook goed als je kunt kijken of de match wat betreft leeftijd en/of geslacht overeenkomt.

  • Een tussentijdse evaluatie geeft inzicht in de waardering voor het initiatief en laat zien hoe het lokale initiatief nog beter kan worden.

  • Laat ons weten als Gast aan Tafel in jouw gemeente loopt: Het is onze bedoeling dat iedere gemeente met een GaT-initiatief mee kan doen op onze website. Zo kun je meer aandacht krijgen en beter aangesloten blijven.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met 

secretaris@gastaantafel.nl

 

Hiernaast ziet u waar Gast aan Tafel actief is.

Aanmelden
bottom of page