top of page

De Stichting Gast aan Tafel zoekt een nieuwe voorzitter

Gast aan Tafel is een stichting die Nederlanders en nieuwkomers aan elkaar koppelt. Door samen te eten of bijvoorbeeld een wandeling te maken, leren zij elkaar beter kennen, op een makkelijke en leuke manier. De stichting Gast aan Tafel is gevestigd in Den Haag.

 

Door het voorgenomen terugtreden van de huidige voorzitter zal die functie per 1 januari 2021 vrijkomen en daarom roepen we kandidaten op om zich voor die vacature te melden.

 

Wij zoeken voor de functie van voorzitter een energieke persoonlijkheid die zich betrokken weet bij de doelstellingen van de stichting Gast aan Tafel en bij alle mensen die erbij betrokken zijn.

De voorzitter is het boegbeeld en eerste aanspreekpunt van Gast aan Tafel. Hij/zij zit de bestuursvergaderingen voor en onderhoudt vooraf en na afloop nauw contact met de secretaris en de penningmeester. Hij/zij is tevens betrokken bij en verantwoordelijk voor de totstandkoming van de subsidie aanvragen. Het bestuur van Gast aan Tafel bestaat op dit moment uit zes personen en vergadert maandelijks.

 

Naast de formele taken, is de voorzitter van Gast aan Tafel iemand die zich bewust is van de maatschappelijke positie van de nieuwe Nederlanders en het tot zijn/haar taak rekent om de doelstellingen van de stichting uit te dragen en in praktijk te brengen. Hij/zij beschikt over een goed netwerk.

 

Reacties op deze vacature zien we graag tegemoet op secretaris@gastaantafel.nl

bottom of page